Centru colectare rabla Iasi
Colectare rabla remat

Casare masini vechi

Centru de primire masini vechi, rable sau masini avariate in vederea tratarii si gestionarii corecte a deseurilor rezultate, inclusiv masini pentru Programul Rabla – Iasi.

Certificat de distrugere

Preluam masini pentru casare si eliberam certificate de distrugere valabile pentru:

Accesare program rabla 

Radiere din serviciul financiar pentru plata impozitului anual.

Radiere din circulatie respectiv serviciul de inmatriculari.

Pentru mai multe detalii va raspundem la tel: 0749 200844

Preluare rable si epave – Persoane fizice si juridice

De asemenea certificatul de distrugere va fi eliberat si rablelor sau epavelor ori masinilor avariate predate spre casare unitatii noastre atat de persoanele fizice cat si de persoanele juridice.

Pentru preluarea rablelor sau epavelor care nu se pot deplasa autonom, putem pune la dispozitie masinile proprii de tractari auto.

Dezafectare parcuri auto sau flote

Preluam masini de la firme, dezafectam parcuri auto sau flote in vederea pretratarii si tratarii corecte fata de mediul inconjurator a vehiculelor scoase din uz.

Eliberam certificate de distrugere in vederea radierii din serviciul financiar, serviciul inmatriculari auto si dovezii contabile de casare a unei masini.

Achizitii masini

Achizitionam masini inmatriculate sau neinmatriculate in vederea refolosirii pieselor originale reutilizabile.

Pentru o relatie cat mai sincera intre noi si client, recomandam clientului sa isi faca o evaluare a masinii pe care doreste sa o predea unitatii noastre de dezmembrari si casari. Astfel un pret realist poate fi stabilit mai usor.

RABLA PIETA – REMAT